Συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων για την ανακαίνιση του σπιτιού σας

Με το οικονομικό κλίμα να δυσκολεύεται και τις τιμές των κατοικιών είτε πέφτουν είτε στάσιμες, όλοι αναζητούμε τρόπους να εξοικονομήσουμε χρήματα και να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία.

Πολλοί από εμάς κατά τους χειμερινούς μήνες μπορεί να διακοσμήσουμε εκ νέου τους εσωτερικούς χώρους για να βοηθήσουμε να φτιάξουμε το κέφι ανακαινιση σπιτιου στο σαλόνι ή τα υπνοδωμάτια. Μερικοί από εμάς μπορεί να αλλάξουμε το χαλί ή απλώς να μετακινούμαστε γύρω από τα έπιπλα απλώς για να αλλάξουμε – αλλά τι γίνεται με το εξωτερικό του ακινήτου σας; Γιατί αυτό παραμελείται παρόλο που είναι ανοιχτό στον καιρό;

Ο κύριος λόγος για αυτήν την παραμέληση οφείλεται απλώς στην έλλειψη χρημάτων για την αντικατάσταση αυτών των κουρασμένων παλαιών παραθύρων και των υδρορροών ή στην αγωνία ή στην ύπαρξη οικοδόμων για να τα αντικαταστήσουν και να σας αφήσουν με όλο το χάος.

Ωστόσο, υπάρχει ένας άλλος τρόπος να φωτίσετε το εξωτερικό του σπιτιού σας, ο οποίος είναι πολύ φιλικός προς το περιβάλλον και θα σας εξοικονομήσει ένα τεράστιο ποσό χρημάτων.

Αντί να υποφέρετε από το τραύμα και τα έξοδα της αντικατάστασης των υδρορροών UPVC, οι πόρτες και τα παράθυρα σκεφτείτε να τα ψεκάζετε επαγγελματικά από μια αρμόδια εταιρεία που ειδικεύεται στον ψεκασμό χρωμάτων UPVC οικιακών στερέωσης.

Επειδή τα σπίτια μας είναι το πιο ακριβό αντικείμενο στη ζωή μας, είναι σημαντικό να το φροντίζουμε με αγάπη και φροντίδα! Κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού θέλει το ακίνητό του να έχει «ελκυστικότητα» και να νιώθει περήφανος για το σπίτι του.

Για να αποκτήσετε αυτή την “ελκυστικότητα” για την οποία μπορείτε να είστε περήφανοι, σκεφτείτε τους σωλήνες και τις δεξαμενές συλλογής νερού, τις υδρορροές, τα παράθυρα, τις πόρτες και το ωδείο, εάν έχετε, καθαρίζοντάς τα, υποβάλλετε σε επεξεργασία με μια χημική ουσία για συγκόλληση και βαμμένα με σπρέι σε όποιο χρώμα επιθυμείτε – όχι μόνο λευκό. Φυσικά, μπορείτε να ψεκάζετε το εσωτερικό χρώμα ταυτόχρονα εάν το επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας.

Εάν ανησυχείτε για τη μακροζωία αυτής της βαφής με σπρέι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Το επαγγελματικό χρώμα είναι εγγυημένο για 10 χρόνια ενάντια στο ξεθώριασμα και 5 χρόνια κατά των γρατσουνιών και φυσικά, μπορεί να πλυθεί για να κρατήσει το σπίτι σας φωτεινό και χαρούμενο.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, καθαρή και ολοκληρώνεται γρήγορα από φιλικούς και εκπαιδευμένους επαγγελματίες όπως η Spectrum Coatings με έδρα το Southampton του Hampshire.

Ακολουθώντας τις συμβουλές μας, θα εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα από όσα περιμένετε. Δεν θα έχετε την ταλαιπωρία να τραβήξετε και να αντικαταστήσετε τα παράθυρα, ακολουθούμενη από όλη την επιπλέον διακόσμηση που θα χρειαστεί να κάνετε γύρω από το εσωτερικό των παραθύρων και των θυρών. Δεν πετάμε UPVC στις χωματερές μας και βλάπτουμε το περιβάλλον και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικό χρώμα για όλα τα ακίνητα του γείτονά σας – μπορείτε να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

Ενώ μιλάμε για συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων γύρω από το σπίτι σας, μια άλλη σκέψη είναι να ψεκάζετε ξανά τις πόρτες και τα συρτάρια της κουζίνας σας αντί να βγάλετε τις παλιές μονάδες και να έχετε το περιττό κόστος της τοποθέτησης μιας νέας κουζίνας.

Και πάλι, οι δυνατότητες χρωμάτων είναι τεράστιες και μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας χρώμα για να ταιριάζει με τα γούστα σας και το στυλ του σπιτιού σας. Το όμορφο σατινέ φινίρισμα θα βοηθήσει στην αντανάκλαση του φωτός και είναι εγγυημένο για 5 χρόνια κατά των γρατσουνιών και 10 χρόνια κατά του ξεθωριάσματος – μέχρι τότε, θα είναι καιρός να αλλάξετε ξανά το χρώμα!