aanmelden voor proefles in delft

Heb je zin in een proefles in Delft? Kom dan naar de website van de school en aanmelden! Je gaat dan samen met andere leerlingen een les volgen over een onderwerp dat jij beoordeeld hebt. Deze proefles is gratis en er is volop kans op extra lessen!

aanmelden voor proefles in delft

Wil je kennis maken met de proefles in Delft? Dan ben je hier op de juiste plek. Deze lessen worden gegeven door docenten van het Erasmus Hogeschool Rotterdam. Het doel is om studenten in staat te stellen om hun onderwijs aan te bieden aan eigen kinderen. Je kunt zelf ook deelnemen aan de proefles! Meer informatie vind je op www.delft-didactica.nl/#aanmelden

top aanmelden voor proefles in delft

Wil je een proefles volgen in Delft? Dan is het wel belangrijk dat je op de hoogte bent van alle aanmeldingen voor deze proefles. Je kunt hieraan meedoen door op de link te klikken waarmee je je aanmelding kan doen. De proefles wordt eind september gehouden en er zijn ook nog plaatsen beschikbaar voor volgende proefles, dus je moet nooit lang wachten om mee te doen!

beste aanmelden voor proefles in delft

Het aanmelden voor proefles in Delft kan via de website van de gemeente Delft. Er zijn vier verschillende proeflessen te volgen: kunstcritica, literatuurcritica, taalkunde en wiskunde. Deze lesdagen worden maandelijks op woensdag en donderdag gescholten. De aanmelding is Driver Company Delft gratis en dient o.a. te bedienen over het leren van het Nederlands. Ook kunnen deelnemers e-books of MP3’s van lesgevers inzien die verschenen zijn op de website van de gemeente Delft of op andere website’s die door diverse organisaties als referentiepunt gehanteerd worden om eigen lesmateriaal te verzamelen.

Het ontbreken van een maand dat niet geschoold wordt, doet er niet toe; alle lesdagen zijn toegankelijk voor iedereen!

Wilt u meedoen aan onze proefles in Delft? Doe dan een aanmelding! We zorgen ervoor dat alle deelnemers deze cursus volgens hun wensen kunnen volgen. Naast pagina’s met informatie over het programma en aanmeldformulieren bevat onze website ook een groot aanbod van lesmateriaal voor de cursus. Zo hebt u altijd alles wat je nodig hebt om te doen aan de cursus.

In deze blog post staat alles wat je moet weten over aanmelden voor proefles in Delft. Je vind hier alle informatie over deelnemersgebieden, de lesmateriaal, de startdatum en het inschrijvingsformulier. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met ons via [email protected]!

Op dit moment zijn er nog plaatsen vrij in de proefles “Samen leren besturen”. Hier vind je alle informatie over het aanmelden. De proefles is op woensdag 19 oktober 2017. Alle interessegerechtigden zijn welkom.

Meer informatie over de proefles kun je vinden op onze website, of bij de lesgevers van de proefles.