Amintiți-vă de inginerie inversă, când porniți de la sfârșit și apoi reveniți laîntrebarea dvs. inițială.

O teză grozavă poate începe de unde doriți să aflați despre subiectul dvs.gândindu-te la subiectul tău din ce date vrei să ajungi.despre ce rezultate doriți să discutați în studiu și apoi să lucrați înapoipentru a vă pune întrebarea de cercetare. Dacă doriți să găsiți drumul de la casă la locul de lucrari de licenta muncă,te poti gandi la traseele de intoarcere si iti vor spune cum sa ajungi acolo.Dacă luați traseul de la sfârșit, vă poate oferi informații despre cum ar trebui să vă luațicălătorie.De exemplu, să spunem că ești interesat să cunoști părerile oamenilor despre tineprodusul companiei. Luați în considerare ce vor spune clienții despre produsul dvs. șiapoi începe să vezi ce întrebări pot genera aceste răspunsuri.aveți șansa de a vă reelabora metodologia pentru a se potrivi exact nevoilor dumneavoastră informaționale.Interesul principal pentru această metodă este că vă concentrați pe datele finale care vor fise ajunge la sfârşitul studiului.Vă asiguraţi că veţi analizadatele exacte pe care le doriți și, prin urmare, aveți o foaie de parcurs pentru teza dvs.Dacă începeți cu capitolul 4, poate fi necesar să treceți ulterior la un alt capitol.De exemplu, poate doriți să obțineți părerile clienților despre produsul dvs.doriți să treceți la capitolul 3 pentru a decide dacă doriți să utilizați sondaje, existentedate sau interviuri aprofundate.O altă rută poate fi consultată la capitolul 2după ce ai decis ce vrei să vezi în capitolul 4.

Acest lucru poate facilita capitolul 3.Începând de la capitolul 4 poate funcționa bine dacă aveți în vedere ce tip de date avețiApoi trebuie să faceți inginerie inversă pentru a găsi posibile rute cătreajunge la capitolul 1. Este ca un labirint în care trebuie să folosești încercări și erori.mare lucru este că funcționează.neclintit să fii surprins după ce ai colectat date și ai descoperit că nu ai primitDescoperiri sired.   Uneori, dacă faci capitolele 1, 2 și 3 în mod clasic, s-ar putea să fii surprinspentru a vedea constatările. Uneori, doriți să vă gândiți la constatările exacte devreme asigurați-vă că sunteți pe calea pe care o doriți. Ținând cont de obiectivul dvs. de la început- ning vă ajută să vă planificați și vă asigură rezultatele dorite. corect, iar propunerea dvs. este aprobată pe baza capitolelor 1, 2 și 3, și ați făcut-onu obțineți datele dorite, atunci vă veți da seama că v-ați pierdut timpul.Indiferent dacă începeți de la capitolul 4 sau ajungeți la el secvenţial, gândindu-vă la col-datele colectate într-un stadiu incipient sunt foarte importante.Capitolul 4 va indica aurul. Vrei să te asiguri că obții ceea ce vreidupă capitolele 1, 2 și 3.

Capitolul 1 vă va lua timp să vă gândiți și să vă dezvoltați, apoi capitolul 2 vine cu elliteratura asociată.Apoi Capitolul 3 vă menține concentrat pe instrumente și metodepentru a-ți îndeplini întrebările.aspecte care nu sunt exact legate de întrebarea dvs. de cercetare din capitolul 1.mai mult, s-ar putea să descoperi că descoperirile tale nu sunt ceea ce ți-ai dorit la începuta procesului.Gândiți-vă la o excursie recentă la supermarket.Pe măsură ce petreci timpul în supermarket, ajungi cu lucruri pe care nu le-ai făcutMai rău este să părăsești supermarketul fără ceea ce ți-ai dorit inițial.Este mai bine să ai un film și floricele de porumb pe lista de cumpărături decât să mergi cu re-întrebare de căutare: ce să cumperi de la supermarket.Pe scurt, este util să vă gândiți cu atenție la ceea ce doriți cu adevărat în capitolul 4la începutul procesului.Înțelegerea ce date vor veni după cercetare