Flerväggig polykarbonatskiva

Teknik för flerväggstak är en av de mest prisvärda och spännande teknikerna i byggbranschen. Faktum är att flerväggspolykarbonatskivorna används mest på grund av deras enastående isoleringsegenskaper. De finns i ett brett utbud av tjocklekar, alternativ och strukturer Tillverkare Av Akryl med olika UV-skyddsförmåga.

Det finns ett stort antal företag som tillverkar avancerade flerväggspolykarbonatskivor som har den ultramoderna tillverkningstekniken. De är lättare och starkare jämfört med andra takmaterial som glas. Den låga vikten gör den totala byggprocessen billigare eftersom det inte kommer att behövas ytterligare förstärkningsprocedurer mer än på takkonstruktionen.

Dessa polykarbonatmaterial har luftutrymmen mellan de två väggarna. Det är det som skiljer dessa typer av polykarbonatskivor till de befintliga plåtarna. Detta gör dem till några av de bästa värmeisolatorerna eftersom luft är en dålig värmeledare. Detta innebär att de kan användas för att reglera den fluktuerande temperaturen. Utöver denna väsentliga egenskap är dessa polykarbonatmaterial resistenta mot kemikalier, UV-ljus och stötar. Detta är några av anledningarna till att de används för att bygga undertak, takfönster, växthus och skiljeväggar. De används för att konstruera solreflektionstak, särskilt i varmt klimat. UV-skyddet ökar deras livslängd eftersom det minskar risken för att flerväggspolykarbonatskivorna blir gula.

Dessa ark har en hel del fördelar som:

1. De är lätta att installera sålunda; om du misslyckas med att få en person att installera arken, kan du välja DIY-processen.

2. PC-arken är starka vilket gör dem praktiskt taget okrossbara.

3. De är flexibla och kan lätt termoformas. Detta innebär att dessa datorer enkelt kan anpassas utan ansträngning.

4. De är genomskinliga med upp till 90 % ljusgenomsläpplighet. Detta gör dem till ett bättre alternativ i situationer där naturligt ljus behövs.

5. Liksom de vanliga polykarbonatmaterialen är dessa material självsläckande och därmed minskar risken för brandutbrott avsevärt.

6. De är några av de bästa värmeisolatorerna på grund av luftutrymmena mellan arken.