Websitebouwer versus websiteontwerper – huur of doe het zelf

Een goed ontworpen website die is gebouwd met behulp van de best practices, zal 24/7 voor u werken om bezoekers aan te trekken en van die bezoekers klanten te maken. Het goede nieuws is dat je een paar keuzes hebt als het gaat om het laten ontwerpen van een website voor je lokale bedrijf:

1. Je kunt het zelf doen (DIY) door te leren coderen of een Website Builder te gebruiken

2. U kunt een professionele webdesigner inhuren

Leren hoe je vanaf het begin Domeinnaam registreren een website kunt bouwen, kost veel tijd en het inhuren van een webdesigner kan een groter budget vereisen dan gepland. Daarom zijn de gratis en goedkope website-builders zoals Weebly, Wix en Squarespace tegenwoordig een rage geworden . U kunt geen website bezoeken, naar een podcast luisteren of online een video bekijken zonder advertenties te zien of te horen die vertellen hoe u in slechts een paar uur een prachtige, volledig functionele website kunt maken. Zonder codeer- of ontwerpervaring.

Wauw. Dat klinkt geweldig, maar is het echt wat je zoekt?

Voor lokale bedrijven kan een webbouwer de beste optie lijken. Het is echter belangrijk om de voor- en nadelen van het gebruik van een van deze tools te begrijpen en of het op de lange termijn echt uw zakelijke doelen zal dienen.

Websitebouwer versus websiteontwerper
Als je niet van plan bent om jezelf te leren hoe je een website vanaf het begin moet bouwen, dan blijf je zitten met: websitebouwer versus website-ontwerper. Hoe handig webbouwers ook beweren te zijn, hieronder vindt u een paar redenen waarom we u aan het eind van de dag aanraden om op zijn minst te overwegen te investeren in professionele webdesigndiensten in plaats van genoegen te nemen met een doe-het-zelf websitebouwer. U runt tenslotte een bedrijf, dus u hebt een website nodig die klanten verkoopt.

De voor- en nadelen van een websitebouwer
DIY-websitebouwers zijn de laatste tijd zo populair geworden.

De belangrijkste attractie voor hen is dat gebruikers snel een sjabloon kunnen kiezen, hun inhoud kunnen uploaden en binnen enkele uren een website online kunnen hebben, tegen weinig tot geen kosten.

Deze websitebouwers gebruiken “drag and drop” en “WYSIWYG” (staat voor “What You See Is What You Get”) tools om het voor iedereen gemakkelijk te maken webpagina’s op te maken en te bewerken. Als u Microsoft Word kunt gebruiken, kunt u deze services gebruiken, wat veel beter is dan HTML en CSS te moeten leren om zelf een website te bouwen.

Met webbouwers maken hun sjablonen voor schilderen op nummer het u heel eenvoudig om inhoud, zoals tekst en afbeeldingen, te uploaden en op de pagina te plaatsen waar u maar wilt. Zolang je binnen de lijnen van de sjabloon blijft en je afbeeldingen de juiste grootte geeft om in de ruimte te passen, zou je in goede vorm moeten zijn.

Snelheid is NIET gelijk aan resultaten
Hoewel het op korte termijn handig kan zijn om een ​​website zo snel mogelijk online te krijgen, betekent dit niet dat u snel resultaten zult zien. Zoals je je kunt voorstellen, is webdesign meer dan alleen een paar foto’s uploaden en wat tekst in een sjabloon plakken.

Veel bedrijfseigenaren genieten van het doe-het-zelf-website-bouwproces, maar zijn teleurgesteld als ze geen nieuwe klanten op hun kantoor zien komen die zeggen dat ze je online hebben gevonden. Na vele uren of weken website e