Zakelijk internet aansluiten  

Opzoek naar een professionele verbinding voor zakelijk internet. Dit wordt geheel afgestemd op al jouw wensen. Als onderneming heb je een verbinding nodig welke je kunt vertrouwen. E-mail, IP-telefonie en het uitwisselen van bestanden zijn voor veel organisaties ook internetdiensten die dagelijks gebruikt worden.  

IP-adres 

Met een vast IP-adres heb je toegang tot je netwerk, waar je ook bent. Bovendien maakt een vast IP-adres je bedrijfsnetwerk een stuk stabieler én veiliger. Wel zo handig als je gebruik maakt van beveiligingscamera’s of pinapparaten. Voor printers of een tweede router heb je een vast IP-adres nodig. Netwerkoplossingen hebben vaak een verbinding met één of meerdere datacenters. Zakelijk glasvezel is een glasvezel dat ingericht is op ondernemingen. Zakelijk glasvezel is krachtiger dan reguliere glasvezel. Er kunnen meerdere aanbieders op één Zakelijk internet postcodecheck zitten, dit zorgt hogere uploadsnelheden. Glasvezel is nog niet overal Internet zakelijk beschikbaar, maar op steeds meer plaatsen te leveren. De kosten voor de aansluiting hangen af van de afstand tot de dichtstbijzijnde glasvezelstructuur. Er zal namelijk gegraven moeten worden om de verbinding naar je woning of bedrijfspand te realiseren. 

Aansluiten 

Aansluitkosten zijn eenmalig en daarna kun je van je snelle internetverbinding genieten! En glasvezelaansluiting is een verbinding tot aan de woning of het pand. Waar bij andere aansluiting het laatste deel van de verbinding niet volledig uit glasvezel bestaat, is dit bij glaszel wel het geval. Zakelijk glasvezel is vanwege de snelheid en grote capaciteit populair bij zowel particulieren als ondernemers. Let tijdens het vergelijken van zakelijk internet niet alleen op de maandprijs, maar ook op bandbreedte en aangeboden internetsnelheid. Doe de speedtest op 123zakelijkinternet.nl en kijk hoe snel jouw huidige internetverbinding is.