Zakelijk internet en glasvezel  

Wij kunnen aan de hand van de grootte van uw bedrijf en de uitgevoerde werkzaamheden een duidelijk overzicht maken van de snelheid die nodig is. Voor grootbedrijf zijn er weer andere zaken. Denk aan verbindingen met de cloud , gesloten verbindingen met andere vestigingen, snelle klantenservice en/of projectmanagement. Vaak wordt er bij de bouw van het pand al adviseren over de route van de digitale infrastructuur. Check de beschikbaarheid van onze diensten op uw adres. Vul uw postcode in en bekijk wat 123zakelijkinternet.nl op uw adres kan leveren. Wanneer u oriënteert voor diensten voor jouworganisatie, dan wil je dat deze je vragen oplossen of bijdragen aan de oplossing. Als u veel belt met zakenrelaties dan kunt u voor een vast bedrag per maand onbeperkt bellen naar vast en mobiel. Zakelijk internet voor een maandelijks bedrag. Hier heeft u 24/7 inzicht in het totale en individuele verbruik. U heeft de keuze uit verschillende service- en aansluitopties. De maximale internetsnelheid op basis van de technische mogelijkheden op jouw adres.  

Dit wordt eventueel beperkt door de snelheid opgenomen in het contract van de afgenomen dienst. Apparatuur zoals het modem en de router krijg je in bruikleen zolang je abonnement loopt. 

Extra opties 

Bij 123zakelijkinternet.nl kunt u ook kiezen uit meerdere extra opties. Heeft u nog geen router dan kunt u deze erbij voegen. Of kies een DSL- router, dit is een techniek waarbij je gebruik maakt van een koperdraadverbinding. Ook kun je kiezen uit de volgende opties: 

  • Extra IP-adressen (8 stuks) 
  • Zakelijk pinnen – CCV 
  • Zakelijk pinnen- equens  
  • Extra veilig internetbasis 
  • Bij tal van verbindingen gratis 4G back-up mocht jou internetlijn een storing hebben.